Besparen op de preventieve zorgkosten van uw huisdier en de kosten ook nog eens spreiden over het jaar? Dat kan met VetPlan!

 

VetPlan is een speciaal abonnement voor huisdieren en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw huisdier de preventieve zorg die nodig is om uw dier gezond te houden. De jaarlijkse check-up, vaccinatie en periodieke ontworming en antivlo- en tekenmiddelen op maat worden door menig eigenaar nog wel eens vergeten. Met VetPlan kunt u ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurt en draagt u op deze manier bij aan een betere gezondheid van uw huisdier.

 

U wordt herinnerd als u de middelen kunt ophalen of een (controle) afspraak moet maken. Doordat het VetPlan via een vast bedrag per maand automatisch wordt afgeschreven, blijven de kosten inzichtelijk en hoeft u niet op één moment een groot bedrag uit te geven, wel net zo makkelijk! Bovendien bespaart u op de jaarlijkse kosten via VetPlan.

 

Met VetPlan wordt uw huisdier frequent onderzocht en bezoekt u regelmatig de praktijk. Als er ziektes ontstaan, zullen deze hierdoor eerder opgemerkt worden. Op deze manier vergroot u de kans dat er een juiste diagnose en mogelijke behandeling ingesteld kan worden, wat natuurlijk weer ten goede komt aan de gezondheid en levensduur van uw huisdier! Daarnaast ontvangt u als VetPlan abonnee korting op verschillende onderzoeken en behandelingen.

 

Wilt u meer weten over VetPlan, lees dan de VetPlan folder eens door of neem contact op met één van de assistentes voor meer informatie en de prijzen van het VetPlan.