U heeft het misschien al wel gemerkt: het begint alweer wat onrustig te worden met vuurwerk en geknal in de buurt. Dit zal de aankomende weken alleen maar toenemen met oud en nieuw in het vooruitzicht. Niet alle dieren zijn hier erg van onder de indruk, maar veel van hen vinden harde geluiden toch wel erg spannend.

 

Heeft u een pup of een hond die oud en nieuw met vuurwerk nog niet heeft meegemaakt? Of heeft u een hond die erg angstig is bij harde geluiden? Of bent u een katteneigenaar die benieuwd is hoe u uw kat kunt helpen om oud en nieuw zo rustig mogelijk door te komen?

 

Op onze website vindt u artikelen met tips en adviezen voor honden en katten, maar dit jaar organiseren wij ook een ‘vuurwerk informatie uurtje’. Dit uurtje is bedoeld voor honden- en katteneigenaren, we vragen u dan ook om uw huisdier niet mee te nemen. U krijgt informatie over vuurwerkangst, tips en adviezen over hoe om te gaan met angstgedrag en informatie over welke voedingssupplementen en eventuele medicijnen gegeven kunnen worden. Daarnaast is er de tijd om vragen te stellen.

 

Het vuurwerk informatie uurtje voor puppyeigenaren vindt plaats op maandag 11 december om 10.00u. Bent u eigenaar van een oudere hond die al vaker oud en nieuw heeft meegemaakt, maar toch geïnteresseerd in dit informatie uurtje? Dan bent u welkom op maandag 11 december om 11.30u. Onze assistente en hondengedragsdeskundige Lisette leidt de honden informatie uurtjes.

 

Het vuurwerk informatie uurtje voor katteneigenaren vindt plaats op dinsdag 12 december om 10.30u. Onze assistente en kattengedragsdeskundige Maaike zal de informatie geven.

 

We willen graag van tevoren weten hoe groot de opkomst is. Wilt u uzelf opgeven door even te bellen of e-mailen en daarbij door te geven op welk moment u aanwezig zult zijn?

 

 

Wat?

vuurwerk informatie uurtje

 

Voor wie?

 

honden- en katteneigenaren

Wanneer?       

 

voor eigenaren van puppy's: maandag 11 december 10.00u
voor eigenaren van oudere honden: maandag 11 december 11.30u
voor eigenaren van katten: dinsdag 12 december om 10.30u

Opgeven?

 

door te bellen naar 030-2615192
of te e-mailen naar info@dierenkliniekzamenhofdreef
of even langs te komen aan de balie