Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Dierenkliniek zamenhofdreef meerderedieren

Bespaar met de Hill's app

Hill's Advantage is een app die u kunt downloaden op uw telefoon. Bij de aankoop van een product van Hill's in onze praktijk krijgt u 10% van de aankoopwaarde als bonuspunt.

De gespaarde bonuspunten kunnen ingewisseld worden wanneer u maar wilt. Daarnaast ontvangt u speciale aanbiedingen van Hill's.

Hoe kan de app gedownload worden?

• Ga naar de website van Hill's Advantage en vul uw gegevens in.
  • U ontvangt een sms-bericht met een link. Klik op de link.
  • Download de app via de link.
  • Bij aankoop van een product bij ons op de praktijk laat u de beginpagina van de app zien.
  • De assistente aan de balie voegt het bonuspunt (10% van de aankoopwaarde) toe.

Hoe kunnen bonuspunten of coupons ingewisseld worden?

• Informeer de assistente aan de balie vóór u betaalt dat u bonuspunten of een coupon wilt inwisselen.
  • Laat de beginpagina van de app zien.
  • De assistente trekt de bonuspunten of waarde van de coupon af van het aankoopbedrag.

Copyright © Dierenkliniek Zamenhofdreef | Webdesign: Studio EVG - Eveline van Ginneken