nicoleNicole is na haar stage blijven plakken bij de dierenkliniek en sinds november 2016 in dienst. Ze wist op jonge leeftijd al dat ze later met dieren wilde gaan werken en is begonnen met de studie diergeneeskunde. De studie en de verantwoordelijkheden van een dierenarts bleken toch niet helemaal bij haar te passen. Vandaar dat ze besloot om de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent in Barneveld te gaan volgen. 

Nicole woont samen met haar man en twee zoons Mees en Jip in Nunspeet. Hun beestenbende bestaat uit hond Guus en twee katten, de broers Muis en Lummel. Nicole heeft de opleiding tot kattentrimmer gevolgd. Daarnaast houdt ze zich bezig met het schrijven van teksten en nieuwsbrieven en het onderhouden van de website en facebookpagina.

Nicole werkt op dinsdag en donderdag. 

Onrust vanwege verbouwing

In de week van 23 januari is de aanbouw aan onze dierenkliniek geplaatst. Deze zal in de aankomende weken worden omgetoverd tot tweede spreekkamer. We merken al wat langere tijd dat we soms wat ruimte tekort komen en keken dan ook erg uit naar deze extra kamer. In de aankomende weken zal de ruimte worden aangepakt en ingericht worden tot een fijne tweede spreekkamer.