IsabellaMaaike werkt sinds maart 2004 bij Dierenkliniek Zamenhofdreef. Na ruim 6 jaar bij een reclamebureau te hebben gewerkt, wilde ze haar passie volgen, dus is ze begonnen aan de opleiding tot dierenartsassistente aan het Groenhorst in Barneveld. Na vele nascholingen over verschillende onderwerpen heeft Maaike een opleiding voor gedragstherapeut voor katten gevolgd. 
Maaike is een echt kattenmens, ze heeft er inmiddels nog één. De oude dame Droes woont nu alweer vele jaren bij haar in huis, ze is van een klant geweest die plots is overleden. In eerste instantie gingen ze een nieuw huisje voor haar zoeken, maar Maaike en haar vriend werden verliefd op Droes en sindsdien woont ze bij hen. Op 5 oktober 2010 zijn Maaike en haar vriend Niek ouders geworden van zoon Jasper. Op 14 oktober 2012 is broertje Wouter geboren. In september 2018 werd het gezin uitgebreid met de hond Boef. 
Maaike werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Onrust vanwege verbouwing

In de week van 23 januari is de aanbouw aan onze dierenkliniek geplaatst. Deze zal in de aankomende weken worden omgetoverd tot tweede spreekkamer. We merken al wat langere tijd dat we soms wat ruimte tekort komen en keken dan ook erg uit naar deze extra kamer. In de aankomende weken zal de ruimte worden aangepakt en ingericht worden tot een fijne tweede spreekkamer.