Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen vanuit het kabinet hebben wij onze huidige maatregelen bij Dierenkliniek Zamenhofdreef ook wat uitgebreid.

Naast de maatregelen die wij als werknemers zelf nemen en die voor u al gelden sinds het begin van de COVID-19 uitbraak wijzen wij u graag op de volgende wijzigingen.

 

  • Zolang er nog geen wettelijke verplichting is voor het dragen van een mondkapje willen wij u toch dringend verzoeken deze te dragen in onze kliniek. Als u geen mondkapje bij u heeft, kunt u deze aan de balie kopen.
  • Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. Hiervoor staat een desinfectiezuil voor in de wachtkamer.

 

We willen u daarnaast nogmaals wijzen op ons verzoek om met één begeleider per dier, op de afgesproken tijd, op een afspraak te komen. Indien dit niet mogelijk is mag slechts één persoon de spreekkamer betreden. Andere personen wordt gevraagd om buiten of in de wachtkamer te wachten, afhankelijk van de drukte in de kliniek. Kom niet naar de kliniek wanneer u corona gerelateerde klachten heeft of wanneer u in de afgelopen 10 dagen contact heeft gehad met een geteste en besmette persoon.

 

Er wordt nog steeds goed gehoor gegeven aan de vraag om van tevoren te bellen zodat wij medicatie of voer voor u klaar kunnen leggen, zodat op deze manier de contactmomenten aan de balie zo kort mogelijk kunnen worden gehouden. Ook voor het maken van een afspraak of voor het vragen van advies vragen wij u te bellen of e-mailen.


We bedanken u voor uw begrip en voor uw medewerking. Met uw hulp kunnen we onze kliniek zo lang mogelijk (normaal) draaiende houden in deze onzekere tijden.

 

 

kat